Wie ben ik?

Lili-Ane

Als kind wilde ik graag kinderverpleging doen, toen dat niet kon, droomde ik nog als onderwijzeres lagere school aan de slag te gaan.

Jammer genoeg was dat allebei financieel te hoog gegrepen voor mijn ouders.

Mijn leergierigheid en enthousiasme bleef wel een tijd getemperd maar stak later toch weer de kop op.

Terwijl mijn twee kinderen opgroeiden, groeide ook mijn kennis.

In 2000 na vele andere cursussen, ben ik afgestudeerd als voetreflexologe en toen is ook Bevo (BEroepsvereniging voor VOetreflexologen), mijn geesteskind, geboren.  Tijdens voetbehandelingen ondervond ik regelmatig dat weinig mensen hun lichaam kennen.  Daaruit groeide het idee van De Voetenburcht.

Eerst als een project om mee naar kinderen te stappen bijvoorbeeld langs scholen of jeugdbewegingen.  Waarschijnlijk was die tijd er toen nog niet klaar voor en is wél het kinderboek De Voetenburcht van Lili-ane ontstaan.  Jawel, een mooie samenvoeging met mijn jeugddroom rond kinderen!

Het project is in 2018 zelfs uitgegroeid als heuse musical, gebracht door de kinderen van de Vlinderwijze School, opgevoerd in Antwerpen Expo.

Intussen is mijn creatief beroep in mijn "handwerk en naaibenodigdheden-zaak" De Zijdeworm stopgezet, maar deze creatieve duizendpoot niet!

Sinds 2015 volg ik muziekacademie waar ik na drie jaar notenleer overstapte naar de afdeling woord.  In diezelfde periode kruiste ook de harp mijn pad…

Kruisen ook onze wegen ergens op Mijn Voetpad?

Ik hoor het graag van je….

Maak jouw eigen website met JouwWeb